WHY TIN

cans in industry line

ΠΡΟΣΤΑΣIΑ ΚΑΙ ΑΣΦAΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ ΑΠO
250 ΧΡOΝΙΑ

Για περισσότερα από 250 χρόνια, η κονσερβοποίηση προσφέρει μοναδική προστασία απέναντι σε υγρασία, οξυγόνο και φως, “φιλώντας” κάθε προιόν ως θησαυρό και μη επιτρέποντας την αλλοίωση. Έτσι, η ποιότητα του προιόντος παραμένει υψηλή, διατηρώντας το αρχικό άρωμα και την πραγματική γεύση, τα θρεπτικά του συστατικά, αλλά και τη σύσταση και την πυκνότητά του.

cans in industry line

ΟΙ ΚΟΝΣEΡΒΕΣ ΕIΝΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝEΣ.
ΜΥΘΟΣ!

Η κονσερβοποίηση είναι και ασφαλής και υγιεινή. Η θερμότητα κατά τη διαδικασία της κονσερβοποίησης καταστρέφει ό,τι αλλοιώνει τις τροφές. Εξαιτίας της θερμότητας, τα συντηρητικά καθίστανται αχρείαστα. Η αεροστεγής συσκευασία αναλαμβάνει τα υπόλοιπα! Δεν είναι τυχαίο ότι στη σύγχρονη γαστρονομία φημισμένοι σεφ χρησιμοποιούν τη μέθοδο της κονσερβοποίησης για να μεταφέρουν τα υλικά τους και τις δημιουργίες τους σε μεγάλες αποστάσεις. Όσο για την προστασία του περιβάλλοντος, η κονσέρβα είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Design & Devel by Colibri